7.11.2019. 22:15
0
Promocija knjige 'Tragom drevnih Bošnjana' u Vitezu
"Tragom drevnih Bošnjana: Bosanska država i nacionalni identitet(i) kroz historiju" naziv je knjige Tanera Aličehića i Đenana Galešića koja će biti predstavljena u subotu, 9. novembra, u Vitezu.

Prema najavi organizatora, promocija će biti održana u maloj sali FIS Vitez, s početkom u 18 sati.

"U našoj knjizi nema antisrpskih, antihrvatskih ili antibošnjačkih stavova, ali ima razobličenih i iskristalisanih ideološki zamotavanih i prikrivanih metoda, kojima je onemogućavana realizacija dvije kategorije: Bosne kao države i bosanskog naroda kao nacije”, ističe uoči promocije u Vitezu Đenan Galešić, jedan od autora ovog djela.

Inače, ova knjiga rezultat je dugogodišnjeg rada i plodonosne saradnje dvojice autora, a do sada je predstavljena u Sarajevu, Mostaru, Travniku, Tešnju i Brčkom.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.