10.10.2020. 10:00
0
BH premijera filma 'Quo vadis, Aida?' danas u Srebrenici
BH premijera filma "Quo vadis, Aida?" desit će se danas u Memorijalnom centru Srebrenica u Fabrici akumulatora. Prema protokolu prvo će u 11 sati biti održana projekcija za mlade "Quo vadis, Aida?", zatim će od 14 sati mladi iz Srebrenice i regije razgovararati o važnosti filma, a u 15 sati bit će i projekcija za zvanice "Quo vadis, Aida?"

Quo Vadis, Aida? je film o genocidu u Srebrenici i prvi igrani film na ovu temu. Jasmila Žbanić je napisala scenario i režirala film a u glavnim ulogama su Jasna Đuričić, Izudin Bajrović, Boris Ler, Dino Bajrović, Emir Hadžihafizbegović i Boris Isaković.

Za kamerom je bila Christine A. Maier, a montirao ga je Jaroslaw Kaminski. Film traje 103 minute.
 

(Patria)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.