2.11.2020. 13:10
0
U Narodnom pozorištu Mostar u pripremi predstava 'Novo normalno show'
U Narodnom pozorištu u Mostaru u pripremi je novi kazališni komad pod nazivom "Novo normalno show", koji nastaje prema djelu španjolskog autora Injiga Ramireza de Ara, pod redateljskom palicom Ivana Leme.

Premijera predstave očekuje se krajem studenoga, ukoliko epidemiološka situacija to bude dozvoljavala, priopćeno je iz mostarske teatarske kuće.

Po riječima redatelja Ivana Leme, svjedoci smo velikih promjena u načinu života uzrokovanih pandemijom koronavirusa, a predstava "Novo normalno show" je satirični komentar na novonastale okolnosti.

"U formi showa u kojem glumci igraju pojedince iz publike, pokušat ćemo ublažiti stresove, šokove i strahove kojima smo izloženi zbog prisilnog izlaska iz rutine života. Dok pokušavamo zadržati što više starih navika, između ostalog, i naviku odlazaka u kazalište, postavljamo pitanje, što je u našem unutrašnjem psihoemotivnom svijetu (emocije, sjećanja, ovisnosti, mentalne projekcije..) za sačuvati, a što treba transformirati, prilagoditi, redefinirati i kako iz svega ovoga izaći kao što bolji čovjek koji nije devoluirao, već naprotiv, hrabro i mudro učinio korak dalje u takozvano novo normalno", istaknuo je redatelj Ivan Lemo.

Glumačku postavu čine Emir Sejfić, Emir Spahić, Ajla Hamzić, Vedran Vilogorac, te članice plesnog studija "Mo Stars".

Kostimografiju potpisuje Mirjana Zagorec, scenografiju Vesna Režić, glazbu Zvonimir Dusper Dus, a koreografiju Nataša Jekić, priopćeno je iz Narodnog pozorišta Mostar.

(Fena)

Mostar
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.