6.9.2021. 11:31
0
Sutra u SARTR-u igra predstava ”Svu moju ljubav”
Sutra 7. septembra predstava ”Svu moju ljubav” Laurenta Mauvigniera, a u režiji Zijaha Sokolovića biće izvedena ponovo na sceni SARTR-a.

“Svu moju ljubav” je tekst u kojem likovi postaju žrtve vlastite prošlosti i sjećanja. Obilježeni tragičnim događajem i deset godina nakon njega “sva njihova ljubav” je usmjerena na potiskivanje/oživljavanje sjećanja. Pisac Mauvignier na vrlo zanimljiv način uspjeva da istraži putanju ljubavi i porodičnih odnosa, svjestan da su nam ponekad za to “istraživanje” potrebni i oni koji nisu više fizički prisutni. 

U predstavi igraju; Selma Alispahić, Igor Skvarica, Sead Pandur, Davor Sabo i Dženana Džanić. Autorski tim, pored reditelja i glumaca čine, dramaturginja Nejra Babić, scenografkinja i kostimografkinja Adisa Vatreš Selimović i autor muzike Nedim Zlatar.
Rezervacije ulaznica mogu se izvršiti na telefon SASRTR-a ili slanjem poruke u inbox FB ili instagram stranice SARTR-a.


(Amer Mujezinović)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.