6.10.2021. 11:25
0
Predstava 'Čorba od kanarinca' u CKM-u
U petak, 8. oktobra na sceni CKM biće odigrana predstava”Čorba od kanarinca”. Ovo je priča o ljubavi, dinamična komedija i nježna monodrama spojeni u jedno. Prepuštena glumcima da maštaju i preispituju svoje emocije.

Strah od budućnosti i neizvjesnost koju ona nosi sa sobom  prožima se kroz ovaj komad. A onda nekom pozorišnom čarolijom likovi  dobiju nevjerovatnu mogućnost da u pet minuta  izmaštaju i odsanjaju svoje buduće godine i da isprobaju svoj brak sa svim zamkama i bolnim događajima koji se mogu desiti. Šta  brak danas znači. Da li je to smisao života za žene ili kraj zabave za muškarce? Pitanje za sve nas. Da li je ljubav dovoljan razlog da se podijeli u dvoje? Na ovo teatarsko putovanje povest će vas glumci Sanela Pepeljak i Sead Pandur. Predstava počinje u 19:30 sati. 


Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni CKM, radnim danima od 10-12 i od 16-20 sati, kao i dva sata pred predstavu. Iz CKM-a apominju  da se karte mogu rezervisati putem  web stranice centra centarkulture.ba, oficijalne Facebook stranice ili pozivom na telefonski broj CKM-a.


(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.