6.3.2016. 13:19
0
U teškoj saobraćajnoj nesreći smrtno stradao 21-godišnji J.R. iz Tomislavgrada
U nedjelju rano ujutro, oko 4 sata, na prometnici M 6.1. Tomislavgrad – Livno dogodila se prometna nesreća u kojoj je život izgubio J. R. rođen 1995. godine u Tomislavgradu.

Kako je priopćeno iz MUP-a Hercegbosanske županije, V. U. rođen 1995. godine u Livnu, nastanjen u mjestu Rašeljke, Tomislavgrad, uslijed neprilagođene blizine izgubio je kontrolu nad vozilom marke "Renault Clio" i sletio s kolnika.

Tom prilikom suvozač J. R. zadobio je teške tjelesne ozljede od kojih je na mjestu preminuo, dok su suputnik M. P. rođen 1994 godine u Livnu i vozač V. U. prevezeni u Županijsku bolnicu u Livnu, gdje su im konstatirane lakše tjelesne ozljede te su zadržani na promatranju.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici Policijske uprave Tomislavgrda i županijski tužitelj, nakon čega je tijelo smrtno stradalog J. R. prevezeno u mrtvačnicu Županijske bolnice u Livnu, gdje će biti obavljena obdukcija.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.