29.3.2016. 10:13
0
U saobracajnoj nesreći u Počitelju poginuo J.Š iz Stoca
Jedna je osoba smrtno stradala, a tri su ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak u 2:15 sati na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Počitelj polje, u općini Čapljina.
Kako je potvrđeno Feni iz MUP-a HNK-a, u prometnoj nesreći smrtno je stradao J.Š. (1989.) iz Vidova polja u općini Stolac, koji je bio suvozač u vozilu marke "peugeot 406" koje je sletjelo s ceste.

Osim J.Š. u vozilu su bile još tri osobe: D.R. (1991.) iz Stoca, koji je upravljao vozilom, zatim D.Z. (1990.) i A.L. Oni su zadobili ozljede neutvrđenog stupnja, te su hospitalizirani u SKB Mostar.

Od 3:55 do 5 sati promet na M-17 je bio obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce. Očevid su uradili službenici Policijske uprave Čapljina.

(FENA)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.