29.3.2016. 10:22
0
Pucao na komšiju iz kalašnjikova, a u kući držao ručne bombe
Policija je uhapsila osmnjičenog za ranjavanje mladića na Makišu! Ranjavanju je prethodila žestoka svađa između njih dvojice u beogradskom naselju Makiš 2 na Čukarici.

O. S. (34) iz Beograda uhapšen zbog sumnje da je u nedelju uveče na Obrenovačkom putu ranio poznanika S. Dž. (23).

Prema nezvaničnim saznanjima beogradskih medija, za vrijeme hapšenja kod njega je pronađena puška “kalašnjikov” s punim okvirom i nekoliko ručnih bombi.

Navodno je ranjavanju prethodila žestoka svađa između njih dvojice u beogradskom naselju Makiš 2 na Čukarici.

- Osumnjičeni je pucao iz automatske puške, a žrtvi su nanijete povrede nogu zbog kojih je kolima Hitne pomoći prevezen na odeljenje ortopedije. Sumnja se da su žrtva i napadač imali neraščišćene račune koji su doveli do incidenta – rekao je izvor iz istrage.

Nakon kraćeg vremena, policija je uhapsila osumnjičenog za napad i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Povređeni mladić nije u životnoj opasnosti, a dalja istraga će utvrditi sve oklnosti zbog kojih je došlo do svađe i ranjavanja.

(Adisa Kušundžija)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.