4.4.2016. 15:13
0
Bratić sa Fuadom otišao da podignu penziju: Odgojila ga je i ne možemo vjerovati da bi je ubio
Azira Mahmić, amidžićna Fuade Mahmić (46) iz Plahovića kod Zenice čije je beživotno tijelo pronađeno jučer na lijevoj strani rijeke Bosne, ispod željezničkog mosta u mjestu Blatuša, tvrdi da je bratić M.M. (18), kojeg je policija uhapsila, sa Fuadom otišao u petak da podignu penziju.
- Fuada je odgojila M.M. i ne možemo vjerovati da bi je on ubio. Fuada je ubijena u svojoj kući u jednoj maloj sobici, a potom je ubica autom tijelo odvezao i bacio pored rijeke. Kako sam čula Fuada je imala nekog čovjeka s kojim se viđala i koji joj je dolazio u kuću. Slao joj je pisma po vozačima autobusa. Navodno je policija pronašla jedno pismo u kojem joj je kazao da će je smaknuti ako ne bude bila s njim u vezi, kazala je Azira u izjavi za "Avazov“ portal.

Ona je dodala da je išla do Fuadine kuće nakon ubistva ali da policija nikome od porodice nije dala da uđe, prenosi Avaz.

Podsjećamo, Fuada Mahmić je pretučena, mučena, davljena i zaklana, a njeno tijelo umotano je potom u čaršaf, koje je sa svezanim rukama i nogama pronašao jučer ribar.

Posljedni put Fuada je, prema riječima njenih komšija iz sela Plahovići, viđena kada je krenula podići penziju, a zatim je htjela obići sestru koja živi u Barama kod Zenice.

(Alen Avdić)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.