6.4.2016. 10:43
0
Zatražen pritvor za dvije osobe osumnjičene za ubistvo
Kantonalno tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona uputilo je Kantonalnom sudu u Zenici prijedlog za određivanje pritvora za osumnjičenu osobu inicijala M.M., zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo ubistvo Fuade Mahmić.

Takođe, tužilaštvo je Kantonalnom sudu u Zenici uputilo prijedlog za određivanje pritvora za još jednog osumnjičenog, inicijala A.R., zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo pomoć počinitelju poslije učinjenog krivičnog djela.

O ova dva zahtjeva Kantonalnog tužilaštva treba da se tokom dana izjasni sudija za predhodni postupak Kantonalnog suda u Zenici. Obje osumnjičene osobe dovode se u vezu s teškim krivičnim djelom ubistvom četrdesetšestogodišnje Fuade Mahmić, koje se dogodilo proteklog vikenda u selu Plahovići kod Zenice.

Istražne radnje koje se provode vezano za ovo krivično djelo su u toku.

(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.