30.10.2016. 9:38
0
Dvije saobraćajne nesreće u Sarajevu: Teško povrijeđene pješakinje, 66-godišnja žena i djevojčica
Sinoć oko 17,20 sati, na raskrsnici ulica Điđikovac – Koševo u sarajevskoj općini Centar dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđena 66-godišnja D.A. iz Vogošće, piše novinska agencija Patria.

Ženu je dok je prelazila cestu udarila Skoda Oktavia kojom je upravljao S.R. iz Sarajeva.D.A. je prebačena na KUM UKCS gdje su konstatovane teške tjelesne povrede ( fraktura kosti lijevog koljena). Nakon zbrinjavanja na UKCS povrijeđena žena je upućena na kućno liječenje.

Sat vremena kasnije na raskrsnici ulica Safeta Hadžića i Majdanska, u općini Novi Grad povrijeđeno je dijete H.B. iz Sarajeva. Djevojčicu je udario automobile Opel Astra kojim je upravljao N.L. iz Sarajeva.

Povrijeđena djevojčica prebačena je na KUM UKCS gdje su konstatovane teške tjelesne povrede ( fraktura kosti stopala lijeve noge). Nakon što joj je pružena ljekarska pomoć H.B. je upućena na kućno liječenje.

O saobraćajnim nesrećama obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo, a uviđaj su obavili pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo. 

(NAP)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.