7.11.2016. 12:50
0
Cazin: Brat pucao u rođenog brata zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa
Jedan muškarac teško je ranjen u cazinskom naselju Puškari kada je u njega, poslije svađe, pucao brat, a razlog su neriješeni imovinsko-pravni odnosi.

Slučaj je sinoć prijavila policiji u Cazinu supruga napadača, rekli su u Ministarstvu unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona. 

Žena je rekla da im je u dvorište došao djever M.P. /65/ da bi se fizički obračunao sa njenim suprugom, odnosno bratom M.E. /52/ nakon čega je došlo do upotrebe vatrenog oružja. 

Policija je u dvorištu zatekla M.P. sa ranama na nogama, i M. E. kojeg je uhapsila i privremeno mu oduzela pištolj.

Povrijeđeni je policijskim automobilom prevezen u Dom zdravlja u Cazinu gdje mu je ukazana ljekarska pomoć i konstatovano da ima više ustrijelnih rana po nogama, a potom je prevezen u kantonalnu bolnicu "Dr Irfan Ljubijankić" u Bihaću. 

Uviđajem je konstatovano da su M.E. i M.P. od ranije imali narušene porodične odnose zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnos. 

Nakon kriminalističke istrage i obrade osumnjičenog, protiv M.E. će biti podnesen izvještaj Kantonalnom tužilaštvu u Bihaću zbog pokušaja ubistva. 

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.