19.11.2016. 13:47
0
Otmica u Banjoj Luci: Mladića strpali u gepek, pretukli ga i golog bacili u potok
Ognjen P. iz Banje Luke uhapšen je jutros zbog sumnje da je sa još jednim muškarcem oteo sugrađanina Davora M. (25), ubacili su ga u gepek, a potom su ga pretukli, skinuli golog i izbacili u potočić u naselju Starčevica.
Kako je potvrđeno u Okružnoj javnom tužilaštvu u Banjoj Luci brutalni napad se dogodio sinoć oko 23.50 sati u naselju Obilićevo.

- Policiji je prijavljeno da su dva muškarca napali Davora M. kojeg su pretukli, a potom su ga oteli i strpali u gepek automobila. Nakon toga su sa njega skinuli odjeću i golog su ga bacili u jedan potočić u Tuzlanskoj ulici u naselju Starčevica - kaže izvor blizak istrazi.

On kaže da je pretučeni mladić pronađen na toj lokaciji i prevezen u Univerzitetski klinički centar na dalje liječenje. Policija je izvršila uviđaj i operativnim radom na terenu uspjela je da identifikuje oba napadača.

- Identifikovana su dva lica koja se dovode u vezu sa ovim napadom, a jedan od njih jutros je pronađen i uhapšen. Radi se o Ognjenu P. iz Banja Luke koji se trenutno nalazi na kriminalističkoj obradi - navodi izvor iz policije.

(Dnevni avaz/Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.