27.8.2017. 12:00
2
U saobraćajnoj nesreći poginuo trener Sloge
Jučer oko 18 sati policijski inspektori PU Gračanica završili su uviđaj teške saobraćajne nesreće koja se u 16.50 sati dogodila na magistralnom putu M-4 Doboj – Tuzla, u naselju Grabovac kod Gračanice.
U nesreći su, prema policijskim izvorima, učestvovali Golf 2, kojim je upravljao S.E. (28) iz Gračanice, teretno vozilo, kojim je upravljao Đ.R. iz Banje Luke, vozilo Renault, za čijim upravljačem se nalazio A.N. iz Beograda te kombi vozilo koje je vozio J.J. (47) iz Petrova.

Tri osobe zadobile su teške tjelesne povrede i njima je pomoć ukazana u Službi hitne pomoći u Gračanici, a neki su prevezeni i u UKC u Tuzli.

Na licu mjesta od teških povreda smrtno je stradao vozač kombija J.J. iz Petrova.
Njegovo tijelo uz pomoć hidrauličnih kliješta iz smrskanog vozila izvukli su gračanički vatrogasci.

Kako saznaju “Sportske.ba” nastradao je Jugoslav Jokić iz Petrova, trener ŽFK Sloga Petrovo, koji se takmiči u PLBiH. On je u sudaru kombijem podletio pod kamion i smrtno stradao na licu mjesta.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.