13.12.2017. 9:51
2
Poznat identitet mladića koji su rano jutros upali u nabujalu Miljacku i za kojima spasioci još uvijek tragaju
FOTO: Dnevni Avaz
U Sarajevu je u toku akcija spašavanja dvije osobe koje su rano jutros upale u rijeku Miljacku, piše Dnevni Avaz.

U veliku akciju pregledavanja cijelog riječnog korita uključene su brojne policijske, vatrogasne i spasilačke ekipe koje tragaju za dvojicom muškaraca koji su upali u Miljacku.

U MUP-u KS je rečeno da je jedan muškarac jutros oko 2.30 sati upao u nabujalu Miljacku, nakon čega je drugi skočio za njim da ga spasi. Potom im se obojici gubi svaki trag.

Prema neslužbenim informacijama i prema pisanju Dnevnog Avaza, u Miljacku su upali vlasnik i konobar kafića "Argelini" koji se nalazi na Dolac Malti u Sarajevu.

Prijatelji nestalih su za Avaz rekli kako je jedan od nestalih mladića nosio šarenu košulju. Prema pisanju Avaza, u Miljacku su upali 24-godišnji I.F. i M.A. (28).

Još uvijek traje potraga za nestalim mladićima.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.