12.1.2018. 16:30
5
Uposlenik jedne sarajevske ćevabdžinice uhapšen zbog silovanja: Izašli na piće, pa je prisilio na spolni odnos
Mladić uhapšen nakon prijave da je maloljetnicu izveo na piće, a potom u svom vozilu prisilio na polni odnos

Kantonalno tužilaštvo u Sarajevu odredilo je 24-satno zadržavanje uposleniku jedne od sarajevskih ćevabdžinica, zbog sumnje da je u srijedu silovao maloljetnu sugrađanku. U tom periodu obaviće se istraga i ljekarski pregled maloljetnice kako bi se potvrdili navodi njene prijave, piše “Oslobodjenje“.

Naime, u srijedu kasno popodne osumnjičeni mladić je uhapšen i nakon ispitivanja u policiji predat u nadležnost dežurnog tužioca Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Prema nezvaničnim informacijama, oštećena djevojka je u svojoj prijavi policiji navela da je s osumnjičenim mladićem trebala izaći na piće u jedan sarajevski ugostiteljski objekt, nakon čega je u njegovom automobilu prisiljena na polni odnos.

5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.