14.3.2018. 19:07
1
Tuzlak opljačkao kladionicu na Ilidži, pa uhapšen tri sata kasnije
Na Ilidži je kasno sinoć uhapšen Tuzlak inicijala Č. Š. (25) koji je nešto ranije opljačkao sportsku kladionicu "Petica plus".

Pljačka se desila oko 19 sati, kada je Č. Š., maskiran i uz prijetnju pištoljem, od radnice sportske kladionice u ilidžanskoj ulici Osik oteo određenu sumu novca i pobjegao u nepoznatom pravcu.
 
Tri sata kasnije, odnosno negdje oko 22 sata, radeći na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, policijski službenici Pete Policijske uprave su Tuzlaka, inače nastanjenog u Sarajevu, uhapsili zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo, saopćio je MUP KS.

O ovom događaju obaviješten je tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a uhapšeni Tuzlak predat je u Jedinicu za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a KS.

Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju kriminalnih aktivnosti navedene osobe, prenosi Avaz.

(Alen Avdić)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.