19.4.2018. 12:46
0
Nakon udesa na Kobiljoj Glavi: Ljekari se bore za život mladog Sarajlije
Mladić iz Sarajeva, 22-dvogodišnji Benjo Morić, koji je jučer povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Alipašinoj ulici u Sarajevu, zbog teških tjelesnih povreda opasnih po život zadržan je na liječenju na Klinici za anesteziju i reanimaciju sarajevskog Kliničkog centra.

Mladić je u teškom stanju i pod stalnim ljekarskim nadzorom. 

Nesreća u kojoj je povrijeđen ovaj 22- godišnjak dogodila se oko 7.45 sati u naselju Kobilja Glava kada se upravljajući "renault cliom" sudario sa autobusom "neoplan" u vlasništvu firme "Ljaljić tours" d.o.o. Čelić, kojim je upravljao  M. H. iz Gradačca, prenosi Faktor.

Nakon udesa Morić je odmah prebačen na KUM UKC Sarajevo, gdje je zadržan.

O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo, uz prisustvo stalnog sudskog vještaka mašinske struke.

Policija je ustanovila da povrijeđeni nije imao položen vozački ispit.

Nastavlja se rad na dokumentovanju ovog događaja i utvrđivanju uzroka ove nesreće, prenosi Faktor.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.