7.6.2018. 12:50
0
Četiri osobe uhapšene u Sarajevu
Tokom jučerašnjeg dana, sarajevska policija je uhapsila četiri osobe, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Osoba inicijala I.B. uhapšena na području općine Centar Sarajevo, zbog sumnje da je u ranijem periodu počinio tešku krađu. 

Na području navedene općine uhapšena je i osoba incijala Ž.S. zbog sumnje da je počinio krađu u prodavnici "Konzum" u Vogošći, te osoba inicijala H.L. zbog sumnje da je počino krađu nad malodobnom osobom. Ovaj muškarac uhapšen je u Sarajevu nakon policijske potjere kojoj su svjedočili i građani.

Istoga dana na području Vogošće tokom saobraćajne kontrole, policija je privela osobu inicijala H.E. zbog posjedovanja droge. Naime, kod osobe je pronađeno šest paketića sa zeljastom materijom koja asocira na opojnu drogu marihuanu i četiri paketića sa materijom koja asocira na opojnu drogu speed, navodi se u izvještaju policije, prenosi N1.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.