27.6.2018. 13:10
0
Uhapšeni V.K. i D.B. koji su ukrali novac i nakit u vrijednosti od preko 200.000 KM
U Loparama su uhapšene dvije osobe zbog teške krađe novca i zlatnog nakita u vrijednosti većoj od 200.000 KM, potvrđeno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Slobode su lišeni V. K. (1981.) i D. B. (1969.) iz Lopara, koji su opljačkali Lj.S. iz loparskog mjesta Mačkovac.

Lj.S. je 18. juna prijavio da je u posljednjih  trideset dana, dok je boravio u inostranstvu, izvršena provala u njegovu kuću u mjestu Mačkovac te otuđena veća količina novca u raznim apoenima i valutama, kao i zlatni nakit i da je oštećen za iznos veći od 200.000 KM.

Zbog sumnje da su počili ovu tešku krađu uhapšene su osobe V.K. i D. B. iz Lopara, koji su u toku kriminalističke obrade priznale da su izvršile krivično djelo, a pronađen je i dio novca koji su ukrali.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.