25.7.2018. 10:45
3
Davor i Boško se "prepucavali" preko Facebooka zbog Biljane Kovačević, a onda dogovorili obračun: Vitić izrešetan ispred kuće u Golfu II
Davor Vitić (33) iz Milića ubijen je nakon što je s namjerom došao u selo Bogaze kod Han-Pijeska da se obračuna s Boškom Kovačevićem (28), suprugom Biljane Kovačević (39), s kojom je imao ljubavnu aferu, prenosi danas Dnevni Avaz.

Zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu Vitića policija je uhapsila oboje supružnika, te Boškovog rođaka Peru Mirovića (43), koji su jučer saslušani u vlaseničkoj kancelariji Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevu. 

Prema pisanju Avaza, obračun je dogovoren porukama preko društvene mreže Facebook, na kojem su se Vitić i Kovačević prepucavali i razmjenjivali prijetnje zbog toga što je Kovačevićeva žena imala aferu s Vitićem. 

Vitića je, navodno, Golfom 2 u blizinu kuće Kovačevića dovezao prijatelj Branko Ružičić (31) i nisu uspjeli ni da izađu iz vozila kada su, kako se sumnja, Kovačević i Mirović izašli iz kuće i zapucali prema Golfu iz poluautomatskih pušaka. Ispaljeno je više hitaca, a jedan je Vitića pogodio u glavu.

Kako prenosi Avaz, policija je teškom mukom pronašla čahure iz oružja, s obzirom da su iste bile uklonjene kako bi se prikrio zločin.

Mještani Bogaza pričaju da su Davora Vitića i ranije viđali po selu, a mještani kažu kako je Biljana, navodno, planirala da pobjegne s njim i napusti supruga.

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.