12.9.2018. 15:20
0
Muškarac pronađen mrtav na groblju, žena čula detonaciju
Sedamdesetšestogodišnji LJ. K. iz naselja Hodbina kod Mostara stradao je jutros pod još neutvrđenim okolnostima.

Prema nezvaničnim informacijama, on se nalazio na seoskom groblju gdje je ranjen,a potom je pokušao sjesti u automobil, ali je ubrzo preminuo. Navodno je njegova žena čula detonaciju.

Postupajući tužilac Kantonalnog tužilaštva HNK potvrdio je za Faktor da je stariji muškarac preminuo, te da je u toku istraga nakon koje će biti poznato kako je došlo do njegove smrti.

Stradao je povratnik u ovo mjesto Ljubo Kajgo, a istragom će biti utvrđeno da li je stradao od rana zadobijenih iz vatrenog oružja ili od eksplozivne naprave, piše Faktor.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.