24.10.2018. 12:41
0
Turci pokušali izaći iz BiH s krivotvorenim ličnim kartama Bugarske
Službenici Jedinice granične policije Brod 23.10.2018. godine lišili su slobode C.E. (1991.) i A.E. (1994.) koji su prilikom graničnih provjera dali na uvid i pokušali izaći iz Bosne i Hercegovine s krivotvorenim ličnim kartama Bugarske.

Daljnim operativnim radom utvrđeno je da se radi o državljanima Republike Turske. Kontrolirani su u autobusu koji saobraća na relaciji Neum – Dortmund na prijelazu Brod. Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „krivotvorenje isprave“,  uz izvještaj o krivičnom djelu bit će predati tužiocu Okružnog javnog tužilaštva u Doboju na daljnje postupanje. Krivotvoreni dokumenti su privremeno oduzeti.  

Bh. državljanin lišen slobode na prijelazu Gradiška

Službenici JGP Gradiška 22.10.2018. prilikom ulaza u BiH na prijelazu Gradiška lišili su slobode N.D. (1983.). Provjerama je utvrđeno da bh. državljanina potražuje Osnovni sud u Gradišci zbog krivičnog djela „tjelesna povreda“. Predat je službenicima Sudske policije Gradiška. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.