12.11.2018. 15:55
0
Uhapšen migrant koji je u Bihaću pokušao silovati 13-godišnju djevojčicu
FOTO: Source.ba / Arhiva
Prije nekoliko dana smo objavili vijest da je jedan migrant iz Pakistana pokušao da siluje 13-godišnju djevojčicu u Bihaću, te ju je pokušao skinuti.

U tome su ga spriječili drugi migranti koji su ga otjerali, a policija je kasnije pronašla uplašenu djevojčicu pored rijeke, te je sa njom, u prisustvu roditelja, obavljen razgovor.

MUP USK je objavio da se radi o migrantu iz Šri Lanke, te da je on danas uhapšen.

U međuvremenu je Općinskom sudu u Bihaću podnesen prijedlog za određivanje pritvora prema N.R. iz Šri Lanke, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo bludne radnje te zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bjekstva.

"Odlučujući o prijedlogu Kantonalnog tužilaštva USK Bihać, Općinski sud u Bihaću je rješenjem od 10. novembra 2018. godine odredio jednomjesečni pritvor prema osumnjičenom N. R.", rekli su iz Tužilaštva USK.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.