17.11.2018. 8:30
6
Sarajevo: Muškarac popio kanabisovo ulje, Hitna pomoć ga dva puta odvodila iz Narodnog pozorišta
Hitna pomoć odvela je muškarca u Zavod za alkoholizam i ostale toksikomanije, zato što se u Narodnom pozorištu, kako tvrde očevici, skinuo go i šetao po objektu.

Inače, muškarac, je navodno ekipi Hitne pomoći kazao da je popio kanabisovo ulje, te je naknadno odveden u Opću bolnicu na infuziju.


Kako tvrde očevici, muškarac je dva puta izazvao incident i oba puta intervenirala je policija.

Također, u vrijeme incidenta igrala predstava "Balkanski špijun" te su kako kažu očevici, i gledaoci svjedočili neprijatnim scenama.

Direktor Narodnog pozorišta Izudin Bajrovia je o cijelom incidentu kazao sljedeće:

- Nije bio niko go, radi se o bolesnom čovjeku, koji je prije naše predstave bio u nekoj vrsti nervnog rastrojstva. Zvali smo Hitnu, oni su došli po njega i odvezli ga. Vrlo brzo nakon toga su ga pustili, vratio se, ali bez poboljšanja stanja. Nakon toga smo opet zvali Hitnu pomoć, koja ga je opet odvezla. Međutim, nije istina da je čovjek hodao go po Narodnom pozorištu i nije istina da je iko drugi, osim uposlenika prisustvovao tome, jer radilo se o našim poslovnim prostorijama, a ne o javnom prostoru kojem je prisustvovala naša publika. Jednostavno, radi se o čovjeku koji je bolestan - kazao je Bajrović, prenosi Avaz.

6
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.