5.12.2018. 11:30
0
Smrtno stradao pješak kod Bosanskog Grahova
Djelatnici policijske postaje Bosansko Grahovo u utorak u poslijepodnevnim satima zaprimili su dojavu da se na kolniku na magistralnoj prometnici Livno - Bosansko Grahovo, u mjestu Pržine, nalazi beživotno tijelo muške osobe.

Dolaskom na mjesto događaja i operativnim radom, policija je utvrdila da se radi o 64-godišnjem B. B. iz Crnog Luga koji se tom dionicom najvjerojatnije kretao pješke, a stradao je pod kotačima vozila.

U neposrednoj blizini policija je zatekla tri osobe u vozilu marke "Golf" za koje postoji osnovana sumnja da su pregazile pješaka, doznaje se u MUP-u Hercegbosanske županije.

Sve tri osobe kriminalistički su obrađene u Policijskoj upravi Drvar, a jedan od njih, 36-godišnji E. S. iz Žepča zadržan je u pritvoru.

Kako navode iz županijskog MUP-a, postoje indicije da je nastradali pješak ležao na kolniku, da ga vozač "Golfa" nije na vrijeme primijetio i da ga je pregazio.

Radi utvrđivanja okolnosti i uzroka smrti tijelo stradale osobe je prevezeno u Županijsku bolnicu u Livno gdje će tijekom dana biti obavljena obdukcija.





(FENA / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.