10.2.2019. 18:19
0
Gačić slikom na FB-u "ciljao" na Konjic i Tarčin. Lukomir se također vidi
Na svom Facebook profilu ubica je pisao svašta, postavljao vrlo sumnjive fotografije, a koje mogu značiti nešto.

Na fotografiji koja je njegova "slika profila" se vidi u jednom smjeru Konjic, a u drugom Lukomir i Tarčin, prenosi FACE.

Gačić je prije nekoliko dana ubio Sultanića u Konjicu, a sinoć policajca Mahira Begića u Tarčinu. 

  - Luđak Gačić slikom na FB-u

 Ovo su neke od njegovih Facebook objava: 

"Travnički inspektori ja znam da je Komanda naredila da mi se probuši boca vode u rancu, i da me saborac iz Busovače prijavio da nosim vodu. Nema potrebe da jedete govna po Sanskom Mostu i idete od kuće do kuće mojih bivših saboraca i širite strah. Ja što sam htio uradio sam. Pogledajte momka sto lici na mene u mom Travniku", napisao je Gačić.

Ovo je još jedna od njegovih objava:

"U zatvoru u sobama sa 4,5,6 kreveta mi niko nije dirnuo stvari a da mi nije rečeno ko je. A u vojsci čitav vod u preglednoj prostoriji, dan sunčan, svi budni ,ja izašao nakratko i vidim mokar mi ranac. Pitam ko mi je probušio bocu vode, koju sam inače krio jer nisam htio piti čaj koji su nam davali. Niko mi neće da kaže, mokre mi rezervne gaće, čarape i municija. Komanda i vlast su minijatura naroda poganog.

GacicUbica
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.