12.2.2019. 15:00
0
Uhapšen diler u Zenici: Tokom pretresa stana pronađena marihuana i spid
Tokom pretresa pronađena je jedna mrvilica, digitalna vaga za precizno mjerenje, 873,50 grama marihuane, te 43,35 grama spida

Zenička policija uhapsila je jednu osobu zbog sumnje da se dovodi u vezu sa zloupotrebom droga, a prilikom pretresa stana koji osumnjičeni koristi pronađena je marihuana i spid. Kako nezvanično saznajemo, uhapšen je 24-godišnji Ismail J. iz Zenice, piše Faktor.

Kako je saopćeno iz MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, hapšenje je uslijedilo nakon poduzimanja mjera i radnji na preveniranju posjedovanja i neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, kao i otkrivanju i procesuiranju osoba koje se dovode u vezu sa zloupotrebom opojnih droga.

Policajci Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I u Zenici u proteklom periodu su došli do određenih operativnih saznanja o nezakonitim aktivnostima Ismaila J. (24) iz Zenice.

- U skladu sa prikupljenim informacijama, a na osnovu naredbe Općinskog suda u Zenici, 8. februara je izvršen pretres stana na jednoj lokaciji na području Grada Zenica. Tačnije, izvršen je pretres stana u ulici Čurukovića put, koji je u vlasništvu osumnjičenog - navodi se u saopćenju, piše Faktor.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.