2.4.2019. 8:53
0
Dječak pokrenuo automobil, a majka ga pokušala spasiti: Oboje su teško povrijeđeni
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak oko 18 sati u Drvaru opasne po život povrede zadobili su jedanaestogodišnji dječak i njegova majka 44-godišnja M.Z iz Drvara.

Po riječima glasnogovornika MUP-a Hercegbosanske županije (HBŽ) Ivice Vrdoljaka, do saobraćajne nesreće je došlo kad je dječak ušao u upaljeno i parkirano motorno vozilo marke mercedes nakon čega ga je pokrenulo s mjesta.

- Majka dječaka je vidjela sto se dogodilo te je pokušavala da stigne i uđe u vozilo ali je ono po nepristupačnom terenu na kraju udarilo u metalnu ogradu, usljed čega su oboje zadobili teške ozljede, rekao je za Fenu Vrdoljak.

- Sin i majka su vozilom hitne pomoći prevezeni u Županijsku bolnicu u Livno gdje je majka zadržana na daljnjem liječenju, a dijete je u teškom stanju prevezeno u KBC u Splitu i njegovo zdravstveno stanje je i dalje neizvjesno, dodao je glasnogovornik MUP-a.


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.