2.5.2019. 19:31
0
U ugostiteljskom objektu „Podgaj“ pretučen mladić
FOTO: Source.ba / Arhiva
U Tomislavgradu jutros je u 4:30 sati policija zaprimila dojavu o narušavanju javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu „Podgaj“, koji se nalazi u ulici Kralja Zvonimira u Tomislavgradu, prenosi Avaz.

Prema informaciji iz MUP-a Livanjskog kantona, povrijeđen je P. S. rođen 1994. godine rođen u Minhenu, a nastanjen u Tomislavgradu. Zbog nanošenja povreda uhapšen je S. I. rođen u Travniku, a nastanjen u Bugojnu. 

Povrijeđenom P. S. je ukazana medicinska pomoć i on je zadržan na liječenju u Kantonalnoj bolnici u Livnu, a daljnji operativni rad na ovom slučaju je u toku. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.