14.5.2019. 20:53
0
Tužna sudbina: Nesretna Marija dan nakon sahrane supruga objavila jako tužan status
U Trebinju je juče na vječni počinak ispraćen Marko Anđelić (32), mladić koji je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći prve bračne noći i to razvozeći goste sa svadbe. Njegova supruga Marija, skrhana bolom, pozvala je sve svoje prijatelje da se pomole za Markovu dušu jer je to jedino što je joj sada daje makar malo snage.

Tragična nesreća dogodila se u noći između subote i nedjelje u naselju Mokri dolovi, kada je Marko razvozio goste sa svoje i Marijine svadbe. Marko je automobilom “alfa romeo” sletio s puta i udario u stijenu, prilikom čega su povrede zadobili i njegovi saputnici, ali niko od njih nije životno ugrožen. Marija je, srećom, nije bila u automobilu sa njim.

Brojna rodbina, prijatelji, poznanici ali gosti koji su prethodno bili na svadbi došli su da posljednji put pozdrave Marka, a samo dan nakon sahrane Marija je objavila tužan status na svom Fejsbuk profilu, pozivajući svoje prijatelje da spomenu Marka u svojim molitvama.

– Dragi svi, znam da neki ljudi vjeruju u Boga, a neki ne. Marko je kao pravoslavac vjerovao u život poslije smrti i zato imam molbu za sve bilo da ste vjerujući ili ne, da se pomolite za njegovu dušu da pronađe mir u Hristu Gospodu. Ne morate komentarima, ali se u srcu sjetite. To je jedino sto mi makar malo daje snage – napisala je neutješna supruga koja je sa svojim voljenim provela više godina u vezi, ali samo jedan dan u braku, prenosi Oslobođenje.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.