22.5.2019. 13:06
"Pogledao sam prema vrhu zgrade i ugledao prizor koji ću pamtiti do kraja života. Bilo je to ljudsko tijelo koje je padalo velikom brzinom"
FOTO: source
Danas je oko 9:30 u naselju Tibra na Stupu kako nezvanično saznajemo izvršeno samoubistvo. Ženska osoba čije je tijelo pronađeno na parkingu navodno je oduzela sebi život skočivši sa devetog sprata zgrade koja se nalazi u ulici doktorice Silve Rizvanbegović.

Od jednog svjedoka koje smo zatekli na licu mjesta, dobili smo informaciju da je prizor koji je ugledao  bio užasavajući.

"Krenuo sam na pauzu,  jer radim tu u blizini i u jednom trenutku čuo sam  da je nešto je puklo na vrhu zgrade pored koje sam prolazio. Mahinalno sam pogledao prema njenom vrhu i ugledao prizor koji ću pamtiti do kraja života. Bilo je to ljudsko tijelo koje je padalo velikom brzinom. Okrenuo sam glavu, stavio ruke na uši kako ne bih čuo udarac, jer sam znao šta slijedi, ali ni to mi nije pomoglo jer je taj udarac bio tako jak da ga nije bilo nemoguće 'izignorisati'", izjavio je svjedok čiji je identitet poznat redakciji Source portala.



Kako nam je rekao naš sagovornik, od šoka nije znao kako da reagujue.

"Počeo sam da vičem i urlam da se čovjek bacio sa zgrade, ne znajući da je riječ o ženskoj osobi što se nakon nekoliko trenutaka ustanovilo. Žena koja je bila u blizini mene pitala me da li je možda neki sanduk pao, jer se valjda njoj to u prvom trenu učinilo. Znam da sam bio u tolikom šoku zbog prizora koji sam ugledao, da sam joj možda nesvjesno nešto i opsovao, jer mi je bilo čudno da sam samo ja vidio tijelo koje pada sa velike visine prema tlu. Ovom prilikom toj gospođi se javno želim izvinuti. Nažalost, čovjek više nije siguran, pa ni kada izlazi iz haustora svoje zgrade", rekao nam je svjedok ovog nemilog događaja.

VIJESTI