30.9.2019. 19:54
1
Uhapšen 22-godišnji I.F. iz Sarajeva: Pretukao dvije osobe na Trgu djece Dobrinje, a onda napao i policajce
FOTO: Source.ba / Arhiva
Pripadnici Četvrte policijske uprave jučer su u 3:45 sati uhapsili I.F. (22) iz Sarajeva, zbog sumnje da je počinio krivična djela teška tjelesna povreda, lakša tjelesna povreda te napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti, prenosi Avaz.

Mladić se sumnjiči da je istog dana, svega 15 minuta ranije, na Trgu djece Dobrinje u sarajevskoj općini Novi Grad, pretukao R.Đ. i L.Đ., obojica iz Sarajeva. Nasilnik se nije na tome zaustavio te je prilikom intervencije napao i policajce, koji su, također, zadobili povrede, piše Avaz.

Nakon završene kriminalističke obrade, 22-godišnjak je sinoć u 19:50 sati, uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima, predat u nadležnost tužiocu Kantonalnog tužilaštva Sarajevo.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.