20.10.2019. 8:45
1
Detalji pucnjave na Pofalićima: Posvađali se oko dijelova, S.N. zadobio frakturu nosa, a onda R.E. iz pištolja upucao H.A.
Pucnjavi koja se sinoć dogodila u sarajevskom naselju Pofalići prethodila je bizarna svađa, saznaje, naime, Dnevni Avaz.

Naime, muškarci S.N., H.A. i R.E. posvađali su se, ni manje ni više, nego zbog dijelova oko vozila, piše Avaz.

Svađa je prerasla u tuču, gdje je deblji kraj izvukao S.N. Njemu je, kako tvrdi izvor Avaza, slomljen nos.

Potom je R.E. izvukao pištolj te upucao H.A.

Upucani i osoba koja je pucala su ostali na licu mjesta. Ranjeni je završio u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, dok je napadač uhapšen. S.N., kojem je slomljen nos, pobjegao je s mjesta incidenta te je pronađen na drugoj lokaciji. I njemu je ukazana pomoć, prenosi Avaz.

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.