22.1.2020. 14:17
0
Navodio na prostituciju konobaricu koja je radila u njegovom lokalu
U Banjoj Luci jučer je uhapšen S. Đ. zbog sumnje da je počinio krivično djelo navođenje na prostituciju, saopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Službenici Policijske uprave Banja Luka 21. januara 2020. godine identificirali su i slobode lišili osobu inicijala S. Đ. zbog osnova sumnje da je počinila krivično djelo navođenje na prostituciju - navedeno je u saopćenju.

Dokumentiranje navedenog predmeta je u toku.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o Slavku Đukariću iz Kneževa, koji je navodio na prostituciju ženu ometenu u razvoju, koja je radila kao konobarica u njegovom ugostiteljskom objektu, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.