14.4.2020. 16:17
1
Sudski policajci na Dobrinji uhapsili opasnog bjegunca Ermina Rešidovića
Sudska policija FBiH
Sudska policija FBiH
Pripadnici Sudske policije Federacije Bosne i Hercegovine – Odjeljenja sudske policije sudova u Kantonu Sarajevo danas su u operativnoj akciji u sarajevskom naselju Dobrinja uhapsili Ermina Rešidovića, jer je izbjegavao kaznu zatvora, prenosi danas Dnevni Avaz.

Policajci su više dana tragali za Rešidovićem, a kako saznaje Avaz, na Dobrinji ga je locirala Obavještajno-sigurnosna agencije Bosne i Hercegovine. 

Rešidović je osuđen na tri i po godine zatvora zbog razbojništva. On je, također, odranije poznat policiji po izvršenju krivičnih dijela u vezi s neovlaštenom proizvodnjom i prometom drogom, razbojništava te zbog bježanja prilikom hapšenja, dodaje Avaz.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.