17.8.2020. 14:54
0
Tri osobe zadobile teške tjelesne povrede u tučama u Zenici
Na području Zenice jučer su se dogodile dvije tuče u kojoj je učestvovalo više osoba, a u kojim je troje zadobilo teške tjelesne povrede.

Prvi incident dogodio se u mjestu Lašva oko 1:20 sata kada je J.A. uz upotreu hladnog oružja nanio je povrede Z.R. (1975) koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede koje su mu konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica. U sukobu je teže povrijeđena i osoba I.K.

U drugom incidenetu koji se dogodio u ulici Mejdandžik učestvovala su četiri migranta, a teške povrede je zadobio Marokanac Z.A. (1988) i on je prebačen u Kantonalnu bolnicu Zenica. Njegov sunarodnjak T.J. (1988) zadobio je lakše povrede koje su u mu konstatovna u Službi za hitnu medicinsku pomoć Zenica. Dvije osobe su pobjegle s mjesta događaja.

Policijski službenici Prve PU obavili su uviđaj i nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju ovih djela, prenosi N1.


(Admir Oručević)

ZenicaTuca
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.