7.12.2020. 14:06
0
Aldin Delić prijavio nestanak svoje 20-godišnje supruge: Nije aktivna na Facebooku, ne javlja se na telefon
Aldin Delić iz Srebrenika prijavio je nestanak svoje 20-godišnje supruge Rumejse Delić koja je u petak napustila kuću.

Prema Aldinovim riječima, on je u petak bio na poslu, kada je Rumejsa napustila kuću i sa sobom odnijela svoje stvari.

- Bila je mati kod kuće, kada je izašla u petak i od tada joj se svaki trag. Majka ju je tražila, vidjela je joj nema stvari. Rumejsa je bila ljuta na mene što sam bio puno ljubomoran na nju. Javila se svojoj majci da je u Tuzli u restoranu da radi i ima prenočište, ali nisam siguran da je tako. Nije aktivna na Facebooku, ne javlja se na telefon i bojim se da joj se nešto desilo - kaže Aladin koji s Rumejsom ima malodobnu djevojčicu.

On moli sve građane koji imaju informaciju o Rumejsi da mu se jave na telefon 062 809-836.

Portparol MUP-a Tuzlanskog Kantona Amra Kapidžić potvrdila je za "Avaz" da je policiji 4. decembra prijavljen nestanak R. D. (20) iz Srebrenika. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.