14.1.2021. 12:41
0
Izvučen kombi kojim je bježao Turčin
Nakon što je jutros, u mjestu Grablje kod Busovače, pronađen kombi kojim je Caner (Fuat) Taylanom, državljanin Republike Turske, sa prebivalištem u Zenici, pobjegao nakon što je jučer ubio dvojicu zeničkih devizera, specijalnim vozilom izvučen je kombi koji se nalazio na nepristupačnom terenom posebno nakon snježnih padavina.
Na licu mjesta su brojni inspektori, a kombi je zaključan i pod policijskom je prismotrom. Niko ne smije prići vozilu, a vozilo BIHAMK-a, odnosno šlep službe “Zilić”, prevući će kombi na službeni parking MUP-a ZDK.

Saznaje se i to da je nekoliko osoba potvrdilo da je odbjegli Turčin viđen na ovom lokalitetu, te da je na sebi imao crvenu kapu.

Podsjetimo, osumnjičeni Turčin najprije je ubio Ramiza Odobašića, čije je tijelo pronađeno u grmlju, a potom i Arslana Mujića, Zeničane koji su bili trgovci devizama.

(Mirza Malović)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.