15.3.2021. 22:30
0
Stravične scene na M-17 kod Zenice: Smrskani automobili, ima teško povrijeđenih
Prema riječima dežurnog službenika u Operativnom centru MUP-a ZDK, u nesreći su učestvovala četiri vozila.
Jedna osoba teško je povrijeđena u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu M-17 u mjestu Jelina kod Zenice, prenosi Avaz.

Prema riječima dežurnog službenika u Operativnom centru MUP-a ZDK, u nesreći su učestvovala četiri vozila.

- Tom prilikom, teže tjelesne povrede zadobio je G.N. (29) iz Zenice, koji je nakon nesreće prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica - kaže dežurni službenik.

Na licu mjesta bile su stravične scene smrskanih automobila, a zbog ove nesreće saobraćaj na ovom najfrekventnijem putu u FBiH bio je obustavljen do 20:50 sati.

Još nisu poznate okolnosti koje su dovele do ove nesreće, a najvjerovatnije se radi o neprilagođenosti vožnje uslovima saobraćaja.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.