7.4.2021. 15:20
0
Ko su uhapšeni zbog ubistva u Istočnom Sarajevu: Uhapšeni Smail Osivčić i Adnan Čeljo!
Smail Osivčić (27) i Adnan Čeljo (37) uhapšeni su zbog sumnje da su u ponedjeljak u Istočnom Novom Sarajevu pretukli Predraga Mojevića (45), koji je potom podlegao povredama, pišu "Nezavisne".

Tijelo Mojevića pronašao je u kući njegov otac, a premlaćivanje se dogodilo na ulici.

Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac Okružnog Javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu koji je potom naložio obdukciju.

- Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo su brzom intervencijom 6. aprila identifikovali izvršioce, te su S. O. i A. Č. uhapšeni i uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biće predati tužiocu Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo", naveli su iz policije.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.