22.11.2022. 8:34
0
Muž (30) fizički nasrnuo na suprugu (18) jer se dopisivala na društvenim mrežama
Da su Krajišnici temperamentni i ljuti govori podatak o učestalim fizičkim obračunima unutar porodica kojima svjedočima svakim danom. Od pokušaja likvidacije brata, svađe sa komšijama, donosimo vam još jedan slučaj porodičnog nasilja i to zbog bizarnog razloga.

U bosanskohercegovačkom gradu Bužimu, tačnije u mjestu Elkasova Rijeka, desio se još jedan slučaj porodičnog nasilja zbog dopisivanja na društvenim mrežama.

Mladi bračni par iz Bužima, akter je nemilog događaja koji je prijavljen MUP-U USK PS Bužim.

18-godišnja supruga E.B. prijavila policiji je svog muža A.B. (30) zbog fizičkog napada. Navodno, kako je prijavljeno muž je suprugu udario u predjelu lica, a ona je nakon toga pobjegla iz kuće.

Supruga je poslije napada otišla u policiju i sve prijavila. Kako nam navodi izvor iz MUP-a muž negira cijeli događaj, tvrdi da je nije udario nego odgurno. Razlog je ljubomora jer se mlada supruga dopisivala s drugim muškarcem putem društvenih mreža.

Supruga E.B. (18) je primljena u Dom zdravlja Bužim, dok je s druge strane, policija lišila slobode A.B. (30) zbog sumnje da je počinio KD “Nasilje u porodici”.

BrakRazvod
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.