22.10.2015. 19:56
0
Sarajevo: Majka prijavila krađu automobila u kojoj se nalazio njen sin
Majka jednog učenika OŠ "Umihana Čuvidina" u Sarajevu prijavila je večeras MUP-u KS da je nestao automobil u kojem se nalazio njen sin, prenosi Dnevni Avaz.

"Majka je putem telefonskog poziva u 18:55 sati prijavila nestanak automobila u kojem se nalazio njen sin. Automobil je navodno bio parkiran ispred škole. Policija je izašla na mjesto događaja, te se utvrđuje šta se tačno dogodilo", rekli su u MUP-u KS.

Prema pisanju Avaza, sin je čekao majku u automobilu dok je ona bila na roditeljskom sastanku.

Kada je shvatila da nema automobila kada je izašla iz škole, koja se nalazi u naselju Boljakov Potok, majka je odmah obavijestila policiju telefonskim putem. Uskoro će biti poznato više informacija.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.