14.11.2015. 9:09
0
Novi detalji o pljački Raiffeisen banke: Pronalazak vatrenog oružja i pancirnih prsluka
Poduzimajući opsežne taktičke mjere i radnje na potpunom rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela razbojništva, izvršenog 05.11.2015. godine u poslovnicu „Raiffeisen banke“, općina Ilidža, kojom prilikom je, nakon upotrebe vatrenog oružja, jedna osoba smrtno stradala, policijski službenici Četvrte PU su kontinuirano vršili višednevnu pretragu terena na području Stojčevca i planine Igman.

Dana 13.11.2015. godine u prijepodnevnim satima su, na padinama planine Igman, pronašli i izuzeli radi potrebnih vještačenja i korištenja tokom glavnog pretresa, automatsko vatreno oružje, pancirne prsluke i odjevne predmete,  koji su najvjerovatnije korišteni u izvršenju navedenog krivičnog djela. Policijski službenici  Četvrte PU i drugih organizacionih jedinica MUP-a Kantona Sarajevo,  nastavljaju potrebne aktivnosti na dokumentovanju pomenutog krivičnog djela. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.