2.6.2016. 18:02
0
Teška saobraćajna nesreća na putu Sarajevo - Foča, teže povrijeđene dvije osobe
Dva lica teže su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Sarajevo-Foča, u mjestu Kijevo, opština Trnovo, izjavila je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Vozač motocikla Dejan V. zadobio je prelom ključne kosti, dva pršljena i potres mozga, a njegova saputnica Danijela M. slomila je karlicu i kuk. Oboje su zadržani u Bolnici Istočno Sarajevo. 

Nezgoda se dogodila jutros kada je motociklista, zbog neprilagođene brzine, udario u zadnji dio kombija, za čijim je upravljačem bio Rade R, koji se zaustavio da bi propustio stoku koja je prelazila put. 

Nakon što je udario u kombi motocikl se odbio u suprotnu saobraćajnu traku i udario u vozilo "pasat", kojim je upravljao Jovan T, a koji je isto zaustavio automobil da bi propustio stoku koja je prelazila put.

Saobraćaj je bio obustavljen od 9.20 do 11.35 časova i odvijao se alternativnim pravcem preko Jablanice. 

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.