13.7.2016. 10:39
0
Na području Kantona Sarajevo 27 saobraćajnih nesreća
Na području Kantona Sarajevo u protekla 24 sata dogodilo se 27 saobraćajnih nezgoda, od toga 26 s materijalnom štetom i jedna s nastradalim osobama kojom prilikom je jedna osoba lakše povrijeđena.
Zbog upravljanja motornim vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja je isključeno pet vozača, 11 osoba zbog upravljanja vozilom bez položenog vozačkog ispita, tri vozila zbog isteka važnosti saobraćajne dozvole i pet neregistrovanih vozila.

Razbojništvo nad radnicom u prodavnici "Konzum" 

u utorak u 12,45 sati u ulici Radnička, općina Novo Sarajevo, N.N. osoba izvršila je krivično djelo razbojništva nad radnicom u prodavnici “Konzum”. Tom prilikom ta osoba je uz prijetnju nožem otuđilo određenu sumu novca, a zatim se udaljilo u nepoznatom pravcu. O tome je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a policijski službenici rade na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršioca, saopćeno je iz MUPKS-a. 

(Fena)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.