30.8.2016. 11:15
0
Pale: Majka prijavila sina D.C. da ju je u više navrata udario pesnicom u glavu
Policija na Palama traga za muškarcem čiji su inicijali D.C. koga je majka prijavila da ju je više puta udario pesnicom u glavu.

Žena je sina prijavila Policijskoj stanici Pale, čiji su pripadnici odmah izašli na lice mjesta, gdje nisu zatekli prijavljenog. 

Tokom pretresa porodične kuće i pomoćnih objekata majka osumnjičenog je policajcima dobrovoljno predala pištolj i 26 metaka, a pronađene su i dvije novčanice od 50 KM za koje postoji osnov sumnje da su falsifikovane, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo. 

Iz dvorišta porodične kuće u Rogatici lica M.Đ. u noći između nedjelje i ponedjeljka ukraden je automobil "audi 4F". 

M.Đ. je rekao da su se u vozilu nalazila lična dokumenta, kao i dio dokumentacije i pečat firme čiji je vlasnik. 

Lice čiji su inicijali S.S. prijavilo je Policijskoj stanici Rudo da su D.Ć, M.M, P.S. i D.R. u njegovoj ugostiteljskoj radnji oštetili i iščupali dio ukrasne vazne, te pričinili štetu od oko 200 KM. 

Pripadnici Policijske stanice Višegrad podnijeli su Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo izvještaj protiv lica A.G. osumnjičenog za krivično djelo ugrožavanje opasnim oruđem pri tuči ili svađi i krivično djelo laka tjelesna povreda, kao i protiv Ž.K. zbog ugrožavanja javnog saobraćaja. 

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.