7.9.2016. 16:41
3
Osuđen na dvije godine zatvora: Sin Hanke Pladum se žalio na visinu kazne
Mirzad Brkić, sin Hanke Paldum, osuđen je na dvije godine zatvora zbog saobraćajne nesreće koju je izazvao 14. januara 2014. godine. Tada je Brkić pod dejstvom narkotika automobilom udario tri pješakinje u naselju Grbavica.

Na današnjem ročištu u Kantonalnom sudu u Sarajevu razmatrala se žalba koju je njegova advokatica Senka Nožica uložila na visinu kazne, piše Faktor. 

Nakon priznanja krivičnog djela i izricanja presude, Brkić je upućen na liječenje na Psihijatrijsku klinku u Sarajevu i zabranjeno mu je upravljanje motornim vozilom B kategorije u trajanju od jedne godine nakon izdržavanja kazne. 

(Adna Zukanović-Zilić)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.