8.9.2016. 20:56
3
Organizirala prostituciju: Melisa Šehović Ceca priznala krivicu i dobila dvije godine uvjetne kazne
Danas je u Kantonalnom sudu u Sarajevu na dvije godine uvjetne kazne osuđena Melisa Šehović zvana Ceca. Šehović je optužena da je u dogovoru sa Samirom Kurtovićem ogranizovala grupu od desetak djevojka sa kojima je pružale seksualne usluge.

Sudsko vijeće je prihvatilo sporazum o priznanju krivnje koji je Šehović sklopila sa Tužilaštvom, a kazna neće biti izvršena ukoliko u roku od pet godine ne počini novo krivično djelo. 

"Optužena je kriva jer je organizirala pružanje seksualnih usluga i sama ih pružala i to tako što je  na to nagovarala djevojke koje je poznavala koristeći  činjenicu da su slabog imovnog stanja  te im je govorila kako će tako lako i brzo zaraditi veću količinu novca. Također je koristila i psihičku labilnost nekih od njih, naročito maloljetnica, kako bi ih ubjedila na učestvuju u svemu. Djevojke je dovodila na dogovorene lokacija po pozivu Samira Kurtovića i to u hotele, kuće ili privatne vile. Pri tome su za  sat vremena seksualnih usluga naplaćivali najmanje 200 KM, a oboje su za sebe odvajali po  100 KM", sudija Jasenko Ružić, piše Faktor. 

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.