10.9.2016. 12:09
2
Napad nožem u Sarajevu: Tri osobe napale H. S. i njegovog brata H. D. iz Sarajeva
Jedna osoba je povrijeđena nožem u napadu koji se dogodio jučer na području sarajevske općine Stari grad.

Kako je saopćeno danas iz MUP-a Kantona Sarajevo, u ulici Pajin sokak. u subotu 9. septembra  tri osobe inicijala M. D., M.A., i izvjesni R., drugi podaci neoznati, fizički su napali H. S. i njegovog brata H. D., iz Sarajeva.

Tom prilikom lice H. S. zadobio je jednu ubodnu ranu u predjelu abdomena nanesenu oštrim predmetom, te je  prevezen na KUM-KCU Sarajevo gdje mu je kostatovana teška tjelesna povreda, dok je H. D. prevezen u Opću  bolnicu Prim. dr. Abdulah Nakaš  i također mu je konstatovana teška tjelesna povreda.

Vozačima 713 prekršajnih naloga

U  toku proteklog dana, službenici policije MUP-a Kantona Sarajevo, preduzimajući redovne mjere kontrole saobraćaja  uručili su 713 prekršajnih naloga, a za lakše prekršaje upozorili su 48 vozača. Iz saobraćaja je isključeno 11 vozača zbog upravljanja motornim vozilom pod dejstvom alkohola, 11 osoba prije sticanja prava na polaganje vozačkog isptita te  jedno motorno vozila zbog isteka važnosti saobraćajne dozvole i devet vozila je isključeno jer nisu registrovana.

(Fena)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.